Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αλλαγή κυρίων χαρακτηριστικών (Αλλαγή Κινητήρα)


ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ( ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ )



Τελευταία Ενημέρωση :

Η νομοθεσία στην Ελλάδα διαρκώς μεταβάλλεται. Πριν οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία. Πάντα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τα στοιχεία με ότι πιο πρόσφατο υπάρχει.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Σε περίπτωση αντικατάστασης κινητήρα νέας τεχνολογίας, απαιτείται πιστοποιητικό καυσαερίων όταν ο κινητήρας δεν είναι του ιδίου τύπου, καθώς και βεβαίωση εργοστασίου κατασκευής ή αντιπροσώπου ή αρμόδιου τεχνικού περί συμβατότητας με τα λοιπά συστήματα του αυτοκινήτου. Το παραπάνω πιστοποιητικό καυσαερίων, εκδίδεται από το εργαστήριο ανάλυσης καυσαερίων του Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

2. Τιμολόγιο αγοράς ή τοποθέτησης του κινητήρα ( νομίμως λειτουργούντος συνεργείου ).

3. Παράβολο συμβεβλημένης τραπέζης

Σημείωμα καταβολής από τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών.

4. Η παλιά άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας.

5. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ( επίδειξη ).

6. Σε περίπτωση που ο νέος κινητήρας είναι διαφορετικού τύπου πρέπει να υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 του μηχανολόγου μηχανικού ή τεχνολόγου μηχανικού που προβλέπεται από τις υποπαραγράφους ( α ), ( γ ) και ( δ ) της παραγράφου 4 της 28231/2153/90 απόφασης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *