Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ERGO Checkup

Η ERGO σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο, θέλοντας να στηρίξει με μία ακόμη δράση όλους τους ασφαλισμένους μας, προσφέρει, σε συνεργασία με τα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα της “EUROMEDICA”, σε όσους θα αγοράσουν ασφαλιστήριο ή ανανεωτήριο αυτοκινήτων στο χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2015, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Δωρεάν έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο (ERGO Checkup), σε ένα από τα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα της “EUROMEDICA” στις πόλεις: Αθήνα, Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθο, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σέρρες και Τρίκαλα.
 
Εναλλακτικά οι ως άνω ασφαλισμένοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το Checkup σε ένα από τα συνεργαζόμενα με την “EUROMEDICA” διαγνωστικά κέντρα, στις πόλεις: Ιωάννινα, Καβάλα, Πάτρα και Πρέβεζα, με έκπτωση 30% επί των τιμών καταλόγου της “EUROMEDICA”.

Η ως άνω προσφορά αφορά προσωπικά τους ασφαλισμένους, όπως εμφανίζονται σε κάθε ασφαλιστήριο, υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί είναι φυσικά πρόσωπα και ισχύει για ένα Checkup καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου τους. Σημειώνεται ότι, η προσφορά δεν παρέχεται σε όσες περιπτώσεις ο ασφαλισμένος είναι νομικό πρόσωπο, σε ασφαλιστήρια με διάρκεια ενός μηνός, καθώς και σε ασφαλιστήρια δικύκλων έως και 50 cc.

Το “ERGO Checkup” έχει τις πιο κάτω τρεις διαβαθμίσεις:

ERGO Checkup 1 Περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Σάκχαρο Αίματος, Χοληστερίνη. Παρέχεται σε ασφαλιστήρια αυτοκινήτων τρίμηνης, τετράμηνης και εξάμηνης διάρκειας δικύκλων άνω των 50 cc και τρίμηνης και τετράμηνης διάρκειας όλων των υπολοίπων χρήσεων, εκτός δικύκλων έως και 50 cc.

ERGO Checkup 2 Περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Σάκχαρο Αίματος, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL. Παρέχεται σε ασφαλιστήρια αυτοκινήτων ετήσιας διάρκειας δικύκλων άνω των 50 cc και εξάμηνης διάρκειας όλων των υπολοίπων χρήσεων, εκτός δικύκλων έως και 50 cc.

ERGO Checkup 3 Περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Σάκχαρο Αίματος, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ουρία, Κρεατινίνη, SGOT, SGPT. Παρέχεται σε ασφαλιστήρια αυτοκινήτων ετήσιας διάρκειας όλων των χρήσεων, εκτός δικύκλων.

Για την συγκεκριμένη προσφορά κάθε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου θα συνοδεύεται από σχετικό“πιστοποιητικό παροχής Δωρεάν Checkup’’.

 Πηγή: ErgoHellas.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *